Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Ifjúsági Vöröskereszt
Ifjúsági Vöröskereszt

Megyei elsősegélynyújtó verseny Nagykanizsán

E-mail Nyomtatás PDF

Az Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű elsősegélynyújtó versenyéhez kapcsolódva a Zala Megyei Szervezet, május 8-án, Henry Dunant születésnapján tartotta a megyei elsősegélynyújtó versenyét. A program a Kanizsa Plazaban került megrendezésre, melyen 4 általános iskolás és 4 középiskolás csapat képviseltette magát, akik 4 baleseti szimulációs, gyakorlati helyszínen és két elméleti - egy vöröskeresztes ismeretek és egy elsősegélynyújtás elméleti - helyszínen mérte össze tudását, melyet szakmailag az Országos Mentőszolgálat mentőtisztjei értékeltek.

Az általános iskolai kategóriában a zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola és Gimnázium csapata, míg a középiskolás korcsoportból a nagykanizsai Thúry György Kereskedelmi és Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakképző Iskola végzett az élen. A két csapat képviseli megyénket a május 24-26-án tartandó országos döntőn, Szombathelyen.

A csapatoknak jó felkészülést kívánunk!

A verseny lebonyolításához nyújtott segítségért a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete külön köszönetét fejezi ki a Kanizsa Plazanak.

Módosítás: ( 2013. május 13. hétfő, 08:41 )
 

Kiadványunk az Ifjúsági Vöröskeresztről

E-mail Nyomtatás PDF

Az "Itt az Ifjúsági Vöröskereszt..." című kiadványunk letölthető innen

Módosítás: ( 2011. június 09. csütörtök, 10:44 )
 Véradószervező munkatársaink

Közösségi oldalak

Gyűjtő - és segélyhely Zalaegerszeg

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!