Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Általános és intézményi szociális segítségnyújtás Hírek Pedagógus-érzékenyítő tréning Nagykanizsán

Pedagógus-érzékenyítő tréning Nagykanizsán

E-mail Nyomtatás PDF

Magyar Vöröskereszt Családok Átmeneti Otthona az intézményben élő gyermekekkel foglalkozó pedagógusoknak és óvodapedagógusoknak érzékenyítő tréninget szervezett Cs. Nagyné Sipos Edit és Ábrahám Angéla pszichológusok vezetésével november 12-én. A gyakorlatok célja az volt, hogy olyan helyzeteket modellezzen, melyek révén a gyermekekkel kapcsolatba kerülő szakemberek jobban megérthetik az otthonban lakó felnőttek és gyermekek élethelyzetét, viselkedését és a különféle szituációkra adott reakcióit.

A mostani alkalom a szeptemberi tréning során megszerzett - elsősorban az intézmény operatív feltételeit bemutató - ismeretekre épített, kiegészítve az akkori tapasztalatcseréket, melyet most is mind az intézmény munkatársai, mind a pedagógusok részéről nagy érdeklődés kísért.

A fenti esemény a dán Vöröskereszt által meghirdetett, a diszkriminició csökkentésére orientáló, Remény program támogatásával valósulhatott meg, melynek következő programja jövő év januárjában lesz.

Módosítás: ( 2013. november 14. csütörtök, 20:22 )  

Véradószervező munkatársaink

Közösségi oldalak

Gyűjtő - és segélyhely Zalaegerszeg

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!