Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények
Hírek, közlemények

Munkatársat keresünk!

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás: ( 2023. október 24. kedd, 10:39 )
 

Munkatársak jelentkezését várjuk!

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás: ( 2023. január 05. csütörtök, 12:29 )
 

Álláslehetőség! Jelentkezz munkatásunknak!

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás: ( 2022. március 25. péntek, 15:00 )
 

Adományokat és önkénteseket várunk!

E-mail Nyomtatás PDF
</div></div>

<span class= 

In memoriam Bóbics József

E-mail Nyomtatás PDF

2022. január 7-én vettünk végső búcsút Zala Megyei Szervezetünk nyugalmazott munkatársától, Bóbics Józseftől, aki nyugdíjba vonulása előtt több évtizedig volt kiváló kollégánk.

Bóbics József a Honvédségnél és a Polgári Védelemnél eltöltött szolgálati évek után, kezdett el dolgozni a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezeténél, ahol kitűnő szakmaisággal és nagy elhivatottsággal végezte munkáját. A kezdeti – többnyire programok, tanfolyamok és rendezvények szervezéséből álló – munkaköre hamar tovább bővült olyan feladatokkal, mint a Zalaegerszeg környéki települések vöröskeresztes tevékenységeinek koordinálása és társszervekkel (Vizimentők, Polgári Védelem, Honvédség, Országos Mentőszolgálat, stb.) való kapcsolattartás és együttműködés. Ahogyan saját magát is folyamatosan képezte, munkája során is mindig az újabb kihívásokat és lehetőségeket kereste.

Részt vett a Zala megyei Vöröskereszt Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálatának kialakításában, a települési önkormányzatokkal való kapcsolatok fenntartásában, majd később a vöröskeresztes szolgálatok (pl. Fogyatékkal Élők Támogató Szolgálata) elindításában.

Megyei elsősegélynyújtó koordinátorként a közúti elsősegélynyújtó vizsgák és tanfolyamok, valamint a polgárvédelmi vetélkedők során ugyanúgy megtalálta a közös hangot a fiatalokkal, mint a szakmai kérdésekben hozzáforduló munkatársakkal, vagy a falusi véradóünnepségek idősebb korosztályával. Sokoldalú, fegyelmezett szakmaiságához páratlan emberiesség társult, amellyel igyekezett minden rászorulón segíteni. Ezt tették lehetővé a tollából születő sikeres pályázatok is.

Kedves, érdeklődő emberként mindig mindenkihez volt egy-egy kedves szava, humoros megjegyzése és arra is törekedett, hogy  közvetlen kollektívája összetartó csapatként dolgozzon.

Emlékét tisztelettel és szeretettel megőrizzük és hálával gondolunk egy olyan nagyszerű emberre, akinek a Vöröskeresztnél töltött évei és munkássága még generációk számára lesznek példaértékűek.

Módosítás: ( 2022. január 11. kedd, 11:46 )
 


1. oldal / 5

Véradószervező munkatársaink

Közösségi oldalak

Gyűjtő - és segélyhely Zalaegerszeg

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!