Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Elsősegélynyújtás Hírek Baleseti szimuláció az Egerszeg Fesztiválon

Baleseti szimuláció az Egerszeg Fesztiválon

E-mail Nyomtatás PDF

Május 18-án az immáron 19. alkalommal megrendezésre kerülő Egerszeg Fesztivál programsorozat keretében az Országos Mentőszolgálat, a Tűzoltóság és Rendőrség dolgozói a vöröskeresztes elsősegélynyújtókkal és imitátorokkal közös bemutatót tartottak Zalaegerszegen a Kisfaludy és a Kossuth Lajos u. kereszteződésében.

 

A modellezett baleset szituációja szerint egy gépkocsi gázolt motorkerékpárost. Az ütközés következtében a motor vezetője nyílt alkar- és lábszártörést szenvedett, a mögötte ülő eszméletlen állapotba került. Az autó utasa klinikai halott, aki beszorult. A balesetet okozó gépkocsi vezető zavartan szállt ki a járműből. A sérültek ellátását az odagyűlt tömegből kiváló elsősegélynyújtók kezdték meg, akik a helyszín biztosítása, felmérése után mentőt is hívtak. Az agresszívvé váló zavart sofőrt a helyszínre érkező rendőrök kísérték el.

Ez úton köszönjük a társszerveknek és minden együttműködő partnereknek, valamint az imitátoroknak és az elsősegélynyújtó önkénteseknek a szimulációs bemutatóhoz nyújtott segítségét.

Módosítás: ( 2013. május 28. kedd, 13:09 )  

Véradószervező munkatársaink

Közösségi oldalak

Gyűjtő - és segélyhely Zalaegerszeg

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!