Hírmondó felolvasószoftver letöltése
Speakboard felolvasószoftver letöltése
BsMag képernyőnagyító program letöltése
Magic képernyőnagyító program letöltése

www.zalamegye.voroskereszt.hu - Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezetének honlapja

MIVK a megyében
Megyei elsősegélynyújtó verseny Nagykanizsán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: megyei.szerkeszto   
2013. május 13. hétfő, 08:07

Az Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű elsősegélynyújtó versenyéhez kapcsolódva a Zala Megyei Szervezet, május 8-án, Henry Dunant születésnapján tartotta a megyei elsősegélynyújtó versenyét. A program a Kanizsa Plazaban került megrendezésre, melyen 4 általános iskolás és 4 középiskolás csapat képviseltette magát, akik 4 baleseti szimulációs, gyakorlati helyszínen és két elméleti - egy vöröskeresztes ismeretek és egy elsősegélynyújtás elméleti - helyszínen mérte össze tudását, melyet szakmailag az Országos Mentőszolgálat mentőtisztjei értékeltek.

Az általános iskolai kategóriában a zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola és Gimnázium csapata, míg a középiskolás korcsoportból a nagykanizsai Thúry György Kereskedelmi és Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakképző Iskola végzett az élen. A két csapat képviseli megyénket a május 24-26-án tartandó országos döntőn, Szombathelyen.

A csapatoknak jó felkészülést kívánunk!

A verseny lebonyolításához nyújtott segítségért a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete külön köszönetét fejezi ki a Kanizsa Plazanak.

Módosítás dátuma: 2013. május 13. hétfő, 08:41