Hírmondó felolvasószoftver letöltése
Speakboard felolvasószoftver letöltése
BsMag képernyőnagyító program letöltése
Magic képernyőnagyító program letöltése

www.zalamegye.voroskereszt.hu - Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezetének honlapja

Akciók, programok
Adománygyűjtés a TESCO-val közösen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: megyei.szerkeszto   
2018. december 10. hétfő, 12:36

Megyei Szervezetünk az idén is csatlakozott a 2018. december 7 –én és 8-án megrendezésre kerülő országos „Legyen másoknak is szép a karácsony!” elnevezésű  adománygyűjtő akcióhoz.

 

A két napos program eredményeként a munkatársaink és önkénteseink által összegyűjtött tartós élelmiszer adományokat intézményeink és szakszolgálataink gondozottjai, valamint a nálunk jelentkező, segítségre szoruló családok részére juttatjuk el.

Módosítás dátuma: 2018. december 10. hétfő, 14:13
 
Ismét Mikulásgyár Zalaegerszegen és Nagykanizsán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: megyei.szerkeszto   
2016. december 15. csütörtök, 16:27

A Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete az idén is részt vesz a Mikulásgyár elnevezésű országos adománygyűjtő akcióban, melynek célja, hogy a rászorulók és rossz körülmények közt élő családok részére élelmiszer csomaggal, tisztálkodási eszközökkel, valamint a gyermekek részére gyűjtött játékokkal tegyék szebbé a karácsonyt.

 

Zala megyében zalaegerszegi Zala Plaza-ban és a nagykanizsai Kanizsa Plaza-ban fogadják a felajánlásokat a Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei december 2 - tól december 21 - ig.

 

 
Megújult a zalaegerszegi Adománygyűjtő – és Segélyhely PDF Nyomtatás E-mail
Írta: megyei.szerkeszto   
2016. december 15. csütörtök, 16:20

A Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete és Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet 2016. szeptemberében együttműködési megállapodást írt alá, melynek keretében a fogvatartottak – a jóvátételi munka részeként – elvégezték a Zalaegerszeg, Jókai u. 1. szám alatt működő Adománygyűjtő - és Segélyhely festési munkálatait.

 

A szépen felújított Segélyhelyet december 1-én adták át.

 

Módosítás dátuma: 2016. december 15. csütörtök, 16:24
 
Adománygyűjtő akciók az évvégén PDF Nyomtatás E-mail
Írta: megyei.szerkeszto   
2015. december 03. csütörtök, 10:21

 

 

Módosítás dátuma: 2015. december 03. csütörtök, 10:28
 
Zalaegerszegen is eredményes volt az Adomány Expressz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: megyei.szerkeszto   
2014. december 30. kedd, 21:18

Zalaegerszegen december 21-én este 19 óráig várta a felajánlásokat a Zala Plaza-ban felállított Gyűjtőállomásán az Adomány Expressz. A 10 napos akció során rengeteg adomány érkezett – főként élelmiszer, könyv és gyermekjátékok – melyet munkatársaink és önkénteseink folyamatosan továbbítottak a rászorulóknak. Az adományban részesülők elsősorban a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete által működtetett intézmények és szakszolgálatok ügyfélköréből kerültek ki. A felajánlásoknak köszönhetően több mint 150 kérelmező – többségükben nagycsaládos –részesült adományban.

A Magyar Vöröskereszt Zalaegerszegi Területi Szervezete köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik felajánlásaikkal széppé tették rászoruló embertársaik karácsonyát. Egyúttal köszönjük az adománygyűjtésben résztvevő önkénteseink áldozatkész munkáját.

 

Módosítás dátuma: 2014. december 30. kedd, 21:26
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2